Христенко Ольга Андріївна

 

– відповідальна з профорієнтаційної роботи, кандидат економічних наук, доцент

hristenkoБіографія
Христенко Ольга Андріївна викладацьку діяльність розпочала в 2000 році на кафедрі економіки підприємств. З 2003 року обіймає посаду заступника декана економічного факультету з виховної роботи, виховуючи всебічно розвинену студентську молодь, з високим рівнем фахової підготовки патріотично налаштовану, з почуттям громадської відповідальності за майбутнє України. У 2010 році захистила кандидатську дисертацію.

Нагороди
За вмілу організацію виховної роботи, впровадження новітніх технологій в навчальний процес та активну участь у науково-дослідницькій роботі нагороджена грамотами Миколаївського НАУ, Головного Управління сільського господарства і продовольства облдержадміністрації, Управління освіти і науки облдержадміністрації, Міністерства освіти і науки України.

Наукова діяльність
Активно займається науковою роботою. Було розроблено та впроваджено в навчальний процес близько 10 методичних рекомендацій та навчальний посібник.

Основні наукові публікації
1. Христенко О.А. Маркетингові дослідження ринку продукції бджільництва / Христенко О.А. // Збірник наукових праць таврійського державного агротехнічного університету, 2009.
2. Христенко О.А. Витрати та прибутки галузі бджільництва / Христенко О.А. // Вісник аграрної науки Причорномор’я. — Миколаїв. — 2009.
3. Христенко О.А. Витрати та прибутки галузі бджільництва / Христенко О.А. // Вісник аграрної науки Причорномор’я. — Миколаїв. — 2010. — Випуск 1.
4. Христенко О.А. Кооперація – шлях до ефективного бджільництва / Христенко О.А. // Мелітополь ТДАУ — 2010.
5. Христенко О.А. Концепція виховної роботи у контексті Болонського процесу на прикладі Миколаївського ДАУ / Христенко О.А., Шарата Н.Г. // Науковий вісник Львівського національного університктту ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького — 2011. — С. 330-338.

Контактна інформація
E-mail: hristenko.oa@mail.ru